Amateur fotografie Rinie Heij - Bruids/natuurfoto's en speciale foto's
Ik ben amateurfotograaf in hart en ziel en richt de camera op verschillende onderwerpen. Natuur en bruidsfotografie hebben daarbij mijn voorkeur.
 
 
In deze onderwerpen kan ik mijn totale creativiteit kwijt. Ik werk al twintig jaar in de verkoop en zal dit uiteraard ook blijven doen. Aan de hand van mijn foto's op deze site wil ik u echter graag latenweten dat de fotografie toch ook 'mijn ding'is .
 
Ik ben 50 jaar en woon in de Hoeksche Waard. Wat ik ( zeker in mijn fotografie) een heel warm hart toedraag. Tegenwoordig worden mijn foto’s regelmatig opgenomen in het Hoeksche Waard Magazine/Polder Glossy. In het aprilnummer 2008 stond een interview waar de redactie van het magazine mij introduceerde als amateur-fotograaf. Ook hing er in 2009 een eerste expositie van mij in het medisch centrum voor fysiotherapie in Strijen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Locatie: Hoeksche Waard
 
ACACIASTRAAT 21
 
Oud-Beijerland, 3261 RA
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.